Yellowcare og vores virksomhed

Om os

Yellowcare er en af de førende leverandører indenfor velfærdsteknologi og tryghedsløsninger til ældre og personer med funktionsnedsættelser. Vi er specialiseret i at tilbyde intelligente og pålidelige nødkaldssystemer, der fokusere på både borgere og plejepersonalets tryg- og sikkerhed.

Vores nødkaldssystemer, inklusive One, er ikke kun designet til hurtig og pålidelige nødkald, men også til at integrere med en lang række andre teknologier såsom faldsensorer, dørsensorer, bevægelsessensorer og epilepsisensorer, der hjælper med at overvåge borgernes adfærd for at sikrer deres sikkerhed og trivsel.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en række vitale signalovervågningsprodukter som puls-, blod- og iltniveau, blodtryk, blodsukkerniveau og temperatur. Det kan hjælpe med at opdage potentielle sundhedsproblemer i tide og forhindre akutte situationer.

Vi er en del af HAE-koncernen, som er en af de største aktører inden for sikkerhed og tryghed i Danmark, med mere end 500 medarbejdere på tværs af koncernens selskaber fokusere koncernen på din tryghed alle døgnets 24 timer.

Der er i HAE-koncernen en dedikation til CSR og fokus på at gøre en forskel i nærmiljøet. Det kommer sig til udtryk igennem sponsorater og involvering i lokale organisationer samt ansættelser af utraditionelle profiler der normalt har svært ved at finde faste stillinger.

Leverandør til det offentlige

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere udstyr til plejesektoren på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.

Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

SKI logo