Yellowcare tryghedscentral står klar døgnet rundt

Yellowcare tryghedscentral kan fungere både som for- og bagvagt

I Yellowcares tryghedscentral sidder vores erfarne og uddannede medarbejdere klar, til hurtigt og venligt at besvare borgernes nødkald døgnet rundt. Med tryghedscentralen i ryggen mister I aldrig et nødkald, og borgerne risikerer ikke at vente forgæves på, at plejepersonalet besvarer deres nødkald.

Forvagt

I forvagten visiterer vi nødkaldene efter aftale med jer. Det betyder, at nødkaldene først går direkte til tryghedscentralen, herefter videreformidler vi nødkaldene til jer efter jeres ønske. Dermed bliver plejepersonalet ikke forstyrret af fx fejlkald, men kan fortsætte med deres daglige opgaver. Hvilket igen betyder mindre spildt tid og mere tid der kan blive brugt til at hjælpe borgerne.

Bagvagt

Som bagvagt er vi klar til at besvare de nødkald, som plejepersonalet ikke selv når at tage imod, enten fordi de har for travlt eller det lige pludselig vælter ind med opkald. Vi videreformidler herefter nødkaldene til jer efter jeres ønske. Det betyder, at I aldrig mister et nødkald.

Yellowcare fordele

Empatiske medarbejdere

Alle vores medarbejderne er uddannede i krisehåndtering og skulle der være sket et uheld, tilkalder de hjælp samtidig med, at de beroliger borgerne. Det skaber tryghed for personalet, borgerne og pårørende.

 

Mange års erfaring

Tryghedscentralen har håndteret opkald fra pleje- og ældresektoren i over 25 år og har i den tid opbygget procedurer og træning, der gør os i stand til at sætte standarden for god praksis.

 

Driftsikkerhed

Vi har en backup tryghedscentral, så hvis vi mister strømmen eller internettet går ned, kan vi fortsat modtage og besvare opkald. På den måde kan I sikre, at jeres borgere altid er dækket.